Marekerk - KiKoMa

KiKoMa

KiKoMa is het kinderkoor van de Marekerk. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 (leeftijd 6 - 12 jaar) kunnen lid worden van het koor.

Op donderdag komen we bij elkaar in de Klepel om liedjes te zingen en spelenderwijs te leren over muziek & zang. We zingen vrolijke liedjes, liederen passend bij een thema, zoals kerst, pasen of dopen, en bijvoorbeeld een mooie canon. Wie het leuk vindt, mag eens zijn eigen muziekinstrument meenemen bij een repetitie of solo-zingen bij een optreden.


KiKoMa treedt 5 à 6 keer per jaar op in diensten van de Marekerk. Af en toe hebben we een gastoptreden, bijvoorbeeld in Kerkboerderij De Hoef of een bejaardentehuis. Twee keer per jaar is er een open repetitie. Je bent van harte welkom om mee te doen! We sluiten het seizoen ieder jaar af met een kooruitje.

Aansluitend aan KiKoMa (om 19.30 uur) zingen de oudere kinderen in het tienerkoor. Dit koor zingt uitdagendere muziek die aansluit bij het niveau van het wat oudere kind. Ze zingen ook mee met de jongere kinderen, maar ze doen daarnaast eigen repertoire.

Plaats: de Klepel, achter de Marekerk

Tijd: donderdag van 18.45 tot 19.30 uur

Dirigent:
Herman Mussche

Koorbegeleiders:
Maria van Es
Marieke Schaatsenberg


Voor aanmelden of informatie kunt u mailen naar: kikoma@marekerkdemeern.nl