Marekerk - Kerkmusicus

Kerkmusicus

Beste lezer, Rondkijkend op deze website bent u in de muzikale afdeling terecht gekomen. Als cantor- organist heet ik u van harte welkom in de muzikaal bloeiende Marekerk.

Sinds 15 mei 2009 ben ik voor 16 uur per week verbonden aan de Marekerk te De Meern als cantor- organist. In deze levendige muziekpraktijk ben ik verantwoordelijk voor de meeste activiteiten die u achter de andere ‘muzikale’ knoppen tegenkomt. Cantorij en kindercantorij, maar ook de muzikale vormgeving van de erediensten behoren tot mijn taken. Verder kunt u met mij contact opnemen voor de muzikale vormgeving van huwelijksdiensten en uitvaartdiensten. In de gevallen dat ik afwezig ben word ik meestal vervangen door de tweede organist, dhr. Arie Hardijzer.

Muziek is echt iets wat je moet doen. Daarom nodig ik u van harte uit hier rond te kijken en mee te doen aan één van de activiteiten. Contact opnemen met mij voor meer informatie of opgave kan via muziek@marekerkdemeern.nl. Meer informatie over mijzelf vindt u op www.hermanmussche.nl.

Met vriendelijke groet,

Herman Mussche