Marekerk - Kinderen/Jeugd

Kinderen/Jeugd

Kinderen en jongeren zijn welkom in de Marekerk!

We vinden het erg belangrijk dat kinderen en jongeren in onze gemeente aanwezig zijn en een plek hebben. 
Onze diepste wens is dat jongeren God leren kennen. Dat onze jeugd zich thuis voelt in de gemeente en zich onderdeel voelt van “het gezin van de kerk” waar alle generaties met elkaar samenleven.

Daarom zie je op de website, in het gedeelte van de Jeugd, een breed aanbod aan activiteiten staan, op zondagen, maar ook doordeweeks en bij speciale gelegenheden.

Klik hier voor de jaarplanning

Klik eens verder en kijk wat er voor jou, voor je kinderen/kleinkinderen bij zit. Mis je iets? Of heb je goede ideeën voor nieuwe activiteiten, misschien ben je volwassen en heb je zin om wat meer met de jongeren in contact te komen, stuur een mailtje naar:

Jeugdwerker Eduard Rijksen

Eduard Rijksen

Mijn naam is Eduard Rijksen, 26 jaar, getrouwd met Annejet en woonachtig in Ede. Voor 16 uur per week zal ik deze gemeente gaan dienen als kerkelijk werker voor jeugd en gezin. Hier kijk ik erg naar uit en ik ben benieuwd hoe God door Zijn Geest en onze inzet gaat werken in ons midden.

Maar hoe raak je nou snel ingeburgerd in een kerkelijke gemeente? Zoveel mensen en activiteiten die je moet leren kennen en die jou moeten leren kennen. Daarom ga ik op tournee! Graag eet ik eens een hapje mee of doe een bak koffie of ander drankje bij jou/jullie thuis. Wil jij een gastgezin zijn voor de 'jeugdwerker-on-tour'? Schrijf je dan in op de lijst achter in de kerk of via onderstaand e-mailadres.

Graag tot snel!
Eduard Rijksen
jeugdwerker@marekerkdemeern.nl
06-46040309

 

 

Jeugdouderling: Marcel Kordes
jeugdouderling@marekerkdemeern.nl

Ouderling jonge gezinnen: Debora Hamoen
jongegezinnen@marekerkdemeern.nl