Marekerk - Predikant

Predikant

Even voorstellen
Mijn naam is Leon Bal en sinds 18 april 2010 ben ik dominee van de Marekerk in De Meern. Een mooie gemeente die heel veel te bieden heeft.

Er zijn jongeren en ouderen in een mooie mix, zoveel verschillende mensen, iedereen met zijn eigen geloofsbeleving en toch is het een 'samen'.

Zoals u op de website kunt zien is er van alles te doen in de gemeente en dat maakt het heel plezierig om hier te werken en te leven. De Meern is mijn tweede gemeente. Ik ben begonnen in Zoelen, in de Betuwe. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Naast mijn werk als predikant ben ik bij de vrijwillige brandweer in De Meern.

Wanneer zullen wij elkaar ontmoeten?
Dat kan natuurlijk in de diensten in de Marekerk, diensten bedoeld voor jong en oud, met een goed verhaal en koffie erna. We hopen dat u zich er ook thuisvoelt.

Daarnaast kunnen wij elkaar ontmoeten bij de vele kringen en de doordeweekse activiteiten die de Marekerk te bieden heeft. Geloven, dat doe je niet alleen op zondag in de kerk. Groeien in geloof kun je pas echt als je ook doordeweeks met elkaar in gesprek gaat over wat geloven betekent. In kringen of in een gesprek thuis, aan de koffietafel.

Natuurlijk, ook in ziekte of bij verdriet en niet te vergeten ook bij geluk, vanwege trouwen of de geboorte van een kind kunt u een beroep op mij doen. Schroom niet om te bellen of te e-mailen.

Telefonische bereikbaarheid
voor reguliere zaken kunt u mij (het liefste) bellen tijdens mijn telefonische spreekuur, dagelijks van 13.00 uur tot 13.30 op nr. 030-6663661. In geval van spoed kunt u het ook op andere tijden proberen. Ook kunt u het centrale meldpunt pastoraat bellen.

Tot ziens!
ds. Leon Bal