Marekerk - Huiskring 'Langerak / Parkwijk'

Huiskring 'Langerak / Parkwijk'

" Zo fijn om met gemeenteleden uit de wijk te praten over dingen die er echt toe doen" en "Leuk om elkaar beter te leren kennen en samen verdieping te zoeken" zijn veelgehoorde reacties van deelnemers uit deze huiskring.

In deze huiskring gaan we nadrukkelijk op zoek naar verdieping van ons geloof. De kring is er voor iedereen die in de wijk woont en het leuk vindt om samen met anderen in contact te komen over wat het geloof voor hem/haar inhoudt. Of je nou jong of oud bent, vaak de kerk bezoekt of (nog) helemaal niet, iedereen is van harte welkom.

De huiskring is opgedeeld in sessies van drie avonden rondom een bepaald thema. In de laatste sessie zijn de "U bent geliefd" preken van Henri Nouwen behandeld. De avonden vinden 1 keer per maand plaats bij iemand thuis en beginnen meestal rond 20:00 uur. Regelmatig worden de sessies afgesloten met een leuke activiteit. Zo ook de huidige huiskring waarbij er een Cycling Dinner werd georganiseerd. Op de fiets door Leidsche Rijn waarbij je op elk adres een envelop krijgt met daarop de bestemming van het volgende adres. Met een hoop inspiratie - en een volle maag - eindigt de avond op een centrale plek waar er een borrel klaar staat voor wie wil. Het aantal deelnemers per sessie varieert en ligt meestal ergens rond de 10 personen.

Nieuwsgierig geworden of zin om mee te doen? Neem gerust contact op met anteunnette@xs4all.nl voor meer info.

Hopelijk tot ziens!