Marekerk - Alpha cursus

Alpha cursus

Wat is jouw grootste avontuur?

Iedereen kent van die momenten dat je jezelf vragen stelt als: "Waarom ben ik hier?”, "Wat is eigenlijk de zin van het leven?”, “Wie is God?”. Zelfs Bear Grylls, bekend survival-expert en avonturier die dagenlang overleeft in de wildernis. Hij is de Alpha gaan volgen en vond, van alles wat hij heeft gedaan, Alpha zijn grootste avontuur. Je kan zijn verhaal zien op alphacursus.nl en ook op Youtube.

De Alpha cursus bestaat uit 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten (inclusief een maaltijd) en een weekend om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Deelname aan deze cursus is gratis.

In Leidsche Rijn wordt Alpha gezamenlijk georganiseerd door 5 kerken: Familiekerk de Fakkel, GKV, Rijnwaarde, de Rank en de Marekerk.

Try Alpha!
Wil je weten of de Alpha iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend naar de Try Alpha avond op dinsdag 19 september om 19.00 uur. Je bent van harte welkom voor een maaltijd en een inleiding over Alpha.

Iedereen is welkom! En je bent niet de enige; in Nederland volgden ruim 250.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen! 

Nodig iemand uit!
Gun jij het geloof ook zo voor je buurman/vrouw, vriend(in), familie etc? Nodig ze dan uit! Je kan hiervoor de uitnodigingsfolder gebruiken. Soms hebben mensen een extra positief duwtje nodig.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Alpha op www.alpha-cursus.nl, op Facebook: alphaleidscherijn, of meld je aan voor de Try Alpha via info@alphaleidscherijn.nl

En uiteraard kan je mij ook altijd even aanspreken.

Tot Alpha!
Martin Hamoen (06-14363167) Marekerk
Jenny de Gelder (06-12761766) Rijnwaarde